Tuesday, 8 October 2013

500 Followers dan 552,000 Hits Blogmakanbest!

HARI INI genap follower yang ke 500 register dengan blog saya setelah setahun lebih beroperasi di blogspot. Kepada semua bloggers, saya ucapkan banyak2 terima kasik atas sokongan dan komen2 anda semua. Kepada blogger yang ke 500 (En Zahimi) ada hadiah istimewa menanti jadi sila email pada saya alamat dan contact number anda di papantiq@hotmail.com

11 comments:

  1. Sy yg ke 501...:-)
    Best plak follow cni....mcm2 tmpt mkn yg best nmpknya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ASYIFA MUSTAFFA....cantik nama!...thanks ya banyak2 sudi singgah dan follow blog saya...lewat sikit jer hehehe kalu tak sure dapat hadiah istimewa

      Delete
  2. Hi Papa-NtiQ, congratulation. Hopefully your follower will reach 1000 by December 2013. :)) Keep up the good job.

    I tak ada hadiah ke? hahaha...
    Have a nice weekend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMELIA...Hi dear! alaaa tak kan cepat sangat reach 1000....kalau dec next year maybe.
      Ooo u nak hadiah ke? Ok i nak create satu lagi category just for u....follower yang paling faithful...and you are the winner!!
      Ok kasik your address i nak send jusco vouchers ok?

      Delete
    2. Hi Papa-NtiQ, yuuuhhuuu.... betul ke I winner untuk faithful follower? Budak kecil main goli, ke serious ni? hahaha....Kalau sampai next year Christmas I takde miss your posting I nak hadiah BESAR. hahaha...

      Have a nice weekend.

      Delete
  3. Wah! Tak lama lagi jadi jutawan Papa-NtiQ. Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOKOCINCAU.....ahh sudahhh...jutawan pulak dah....nanti saya nak gi maybank deposit 1 juta followers hahaha

      Delete
  4. Salam Papa-NtiQ

    Kalau lalu Jln Skudai Kiri... singgahlah pekena Mee Bandung di -

    Warong Kak Hanim. Gerai MBJB no.9 , Batu 4 1/2 Jln Skudai Kiri, Tampoi.
    Waktu Niaga : 8 malam ke 1 pagi
    Sejalan dengan Masjid Kg.Skudai Kiri dan Bangunan Timjaya.
    Sebelah AG Motor (Honda) dan Cimb Bank.
    Gerai yg no2 dari belakang hadapan Restoran mamak BFC

    RM5 sahaja ... ada udang, hirisan daging, telur dll.

    Gambar gerainya boleh rujuk sini https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659712677405047&set=a.175226802520306.37215.102792869763700&type=1&theater

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!