Thursday, 4 October 2012

ASAM PEDAS HAJJAH MONA, TMN KOTA LAKSAMANA, MELAKA

Susah nye nak carik kedai ni. Berpusing-pusing kat Bandar Hilir! Bila dah sampai tak de parking pulakkkk.....kereta penuh sebab kawasan ni dekat dengan jonkers street...

Bila dah dapat parking....tak der meja kosong pulakkkkkk......

Walaubagaimana pun last sekali dapat la jugak merasa asam pedas Hjh Mona nih.....bagi saya mengecewakan dan indah kabar dari berita.....lauk nye nothing special dan service pun tak bagus

So tak yah citer banyak2....layan gambor2 kat bawah ni ok?


P1050600
P1050672
P1050622
P1050603
P1050612
P1050608
P1050616
P1050611
P1050613
P1050618
P1050619
P1050605
P1050595
P1050602
P1050601
P1050624

21 comments:

  1. Replies
    1. VELASRIZAL...TQ sudi singgah blog saya.

      Delete
  2. masa wak smpi ituari xdela seramai camni,, ihiiiEee

    ReplyDelete
  3. hi Papa-NtiQ..terima kasih sudi singgah dan komen blog sy..sy dh follow blog awak..nice blog, blh kasi idea kami tmpt2 makan best:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANN@ZANYRA....TQ sudi singgah dan follow blog saya

      Delete
  4. pergh..mesti kena singgah ni..this weekend nak ke melaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JULIANA JALIL......tepat pada masa nye hehe!!

      Delete
  5. antara ketiga tiga asam pedas yg awak pegi tu...(asam pedas hajjah mona, asam pedas selera kampung,dan asam pedas malinja..mane yg rasa asam pedas sgt superb?

    Thnks!

    ReplyDelete
  6. LYZA...hmm macam consultant pulak sheikh nih haha...mengikut rasa tekak saya dan kesemua famili ialah...asam pedas malinja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.thanks a lot pak sheikh.hehe
      **lyza**

      Delete
  7. tak sedap la rasa dia...

    ReplyDelete
  8. sy dok melaka pun pantang dengau mana2 restoran asam pds best..trus terjah... asam pds mmg best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FAZLIANA JAMIL.....hi! best la duk Melaka makan asam pedas je! Cuba pegi kat mydin air keroh. Kt food court dia ada stall jual asam pedas best. Ujung sebelah kanan

      Delete
  9. Setuju. Tidak sedap. Penat jer drive jauh2 dari KL

    ReplyDelete
  10. Salam,

    Nak tumpang tanya nie yg dekat dengan hotel tu ke?

    ReplyDelete
  11. mmg penat drive jauh2...!!! n asam pedas yg pling teruk saya pernah rasa..jgn lah membazir duit anda mkn disini...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. PADLOQUE AQMAL...tengah hari tak bukak...nengok kan ramai yang komplen saya tak rekomen Aqmal gi sini...nanti naik darah lak bila komen sini.

      Delete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!