Monday, 20 June 2016

2016 BUFFET IFTAR RAMADAN JOHOR BAHRU

Salam sejahtera semua. Selamat menunaikan fardhu puasa di bulan yang mulia ini dan selamat berbuka!

Kalau ada salah dan silap komen2 saya tentang mana2 kedai makan tu maaf la banyak2 tapi semua tu dengan niat untuk pembaikan dan kebaikan bersama....

Kompilasi buffet iftar ni lambat sikit dah hampir pertengahan ramadan baru siap sebab bizi memanjang. Walaubagaimana pun jom kite lihat apa juadah2 yang menarik di sekitar Johor Bahru tahun ini......jommmmm

 photo barika20cafe_zpssytagmde.jpg
 photo Berjaya20waterfront20hotel_zpsipz15ych.jpg
 photo belanga20satu_zpszpsmtqcg.jpg
 photo Amansari20SA_2016_zpsowmr5dwq.jpg
 photo goodhope20hotel_zpsjz5ekuil.jpg
 photo holiday20villa_zpshfo00o3d.jpg
 photo grand20paragon_zpsnvbsnenz.jpg
 photo KSL_2016_zpse69gsxcu.jpg
 photo lace20boutique20hotel_zpsorua8o3r.jpg
 photo Millesime20hotel_zpsywakpkpw.jpg
 photo Mutiara20Hotel_2016_zpsphnp3c5i.jpg
 photo Nonies20Senibong_2016_zpsutw0ui89.jpg
 photo new20york20hotel_zpsi1zj5v18.jpg
 photo 2ddd352c-506b-40c3-9ff8-20d2b4939a89_zpssgjrfdk8.png
 photo Ponderosa_2016_zpswkk9veep.jpg
 photo palm20resort_zpskoogour3.jpg
 photo Pulai20Spring202016_zps6r3hafec.jpg
 photo silka_zpsijxys9lc.jpg
 photo Tg20Puteri_2016_zpssfqqrmyj.jpg
 photo 618d27bd-9c4c-405a-8873-bffdffcd86a1_zpsyr6v4cnd.png
 photo villa20warisan_zpsrae3djzl.jpg
 photo wadihana20elrabi_zpsvjbwac4p.jpg
 photo Granada_2016_zpsmpn4hhop.jpg
 photo Orenji cafe_zpszcd0xljn.jpg  photo Meletop steamboat amp grill_zpsrkaub6uh.jpg  photo lc catering_zpsenhtxikg.gif

3 comments:

  1. Harga semua boleh tahan...makan kt umah jelah..

    ReplyDelete
  2. wow. banyak tawaran menarik. tapi kat JB la kan. kat KL xde list ke. eh. lupa pulak dah habis puasa. haha. hope leh dapat list utk next year pulak!

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!