Friday, 14 December 2012

SELERA SENIBONG SEAFOOD (Part 2), JOHOR BAHRU

Ehh ada Part 2 pulak?....

Meh nengok entri Part 1...Klik kat sini....lagi banyak pics ada. Best!

Hari tu anak sedara pompuan satu famili datang JB cuti2 Malaysia nak pegi Legoland....so saya bawak dia orang gi makan dinner kat Selera Senibong Seafood...dah memang port tetap!
Order ketam, udang galah, ikan stim dan sayur...perghhh RM bukan main la! Tak pe janji sedap dan puas hati. Betul tak?

Comel la budak2 kecik dua orang tu...geram nyee. Tingat lagi masa anak sedara saya tu baby lagih dok dukung2 dia...hmmmm sekarang dah ada dua orang anak.....uhuk uhuk makne nye kita dah tua ye? mane ade huh!

Jom kite nengok pics bawah.......jangan terliur tauuuu ihikssss!


P1050895
P1050972
P1050975
P1050894
P1050892
P1050888
P1050901
P1050899
P1050898
P1050891
P1050908
P1050903
P1050904
P1050906
P1050896

13 comments:

  1. Salam, Sheikh..

    Senibong memang tempat makan seafood yang best, siput gonggong tak order ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. SERI KANDI...wah dia pun tukar nama bagus2 cantik nick baru.
      Alamak siput gonggong nih tak leh masuk tekak saya hehe...tak biase makan siput nih

      Delete
  2. Menariknysaaaa....udang galah tu nmpk besttttty...tu la ssya teringin nk rsa sipot gonggong sedap ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. FADZLYNN ROSLI....gerenti 100% sedap hehe

      Delete
  3. uwah...gambar2 makanan tu membuatkan saya lapar..hahaha..
    range harga dia mcm mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JULIANA JALIL.....hmmm kalu fresh seafood mcm ni nak kena standby wallet tebal skit hehe....biase la tu

      Delete
  4. Salam PapaNtiQ,
    Ogyep nak meredah ke JB inshaAllah weekend ni.. Tolong rekomen hotel @ JB..

    ReplyDelete
    Replies
    1. OGYEP.....ni sure nak bawak famili cuti2 ke legoland kan ;)
      Hotel 4star terbaru di JB ialah KSL....bawah ada shopping centre yg 4 tingkat. Sangat ceria. Satu lagi 4star PARAGON tp yg ni dh 3 tahun siap dan nk kene jalan skit ke shopping cetre . Itu je 4star hotel saya leh rekomen so bolih google for more details.
      Klu nak 5star saya rekomen PUTERI PAN PACIFIC. Tgh2 bandar.
      Klu sempat pegi la singapore universal studio dan marina sands....wajib tu!!
      Hepi berr holiday ya ogyep!!

      Delete
  5. Replies
    1. Uik Cik T'nie....lama bertapa baru timbul?

      Stim limau kat restoren seafood pak soh...sila refer kat entri 28 Sept 2012....

      Next week jom lunch ke tg langsat pekena mee udang

      Delete
  6. bestnyer baca blog papa-ntiQ.. sumer pasal makan..
    so yummy! next time senang nak cari tmpat makan yg sedap lepas baca blog nie.. ^__^.. senang2 singgah blog deana jugak yer.. http://awalk-2remember.blogspot.com .. tQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DIANA....thanks....nanti i jenguk your blog

      Delete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!