Thursday, 4 April 2013

RESTOREN D'LATIOS, PUSAT BANDAR PASIR GUDANG, JOHOR

Bulan lepas geng2 office sergah tempat ni makan lunch sebelum attend satu function. Kita  book tiga meja dan order apa yang ada dalam menu....

Sori la yer tak de information pasal harga dan nama masakan tu sebab takde masa nak nengok menu...free jadi paham2 je la main bedal jer sampai mengah.

Dah lama saya tak datang restoren ni. Rasa nye last ke sini dah 15 tahun kot!! zaman mude remaja dulu tengah dating awek2 hahaha....jadi bila masuk semula tu macam nostalgik pulak tengok penjuru2 yg saya selalu duk makan...uhuk.

Sapa2 yang kebetulan sampai kat Pasir Gudang, singgah la restoren ni....ground floor dalam bangunan Pusat Bandar tu. Senang jer nak cari. Macam2 serve, ada seafood, western, local....tapi yang saya paling rekomen ialah chicken pandan......daging ayam yang di balut dengan daun pandan pastu deep fry. Gerenti marvelicious!

Jom kite layan gambor2 kat bawah nih k.....

 photo P1070016_zps772d0863.jpg
 photo P1070002_zps66e52736.jpg
 photo P1070003_zpsa18328f0.jpg
 photo P1070008_zps4358cfad.jpg
 photo P1070010_zps153e49b3.jpg
 photo P1070004_zpse38c05dc.jpg
 photo P1070015_zps1c4bc0e6.jpg
 photo P1060993_zps15d44669.jpg
 photo P1060991_zps157a9be0.jpg
 photo P1060989_zpsd9f3c8fd.jpg
 photo P1060985_zps5cbd5587.jpg

10 comments:

  1. kat pusat bandar rupenye latios ni (>_____<)"

    ReplyDelete
    Replies
    1. CIK SUZLIN.....a'ah tak jauh....suzlin macam dah biase je pusat bandar tu

      Delete
  2. Salam..zalimnya PapaNtiq...dahlah tak ajak nekcik..tayang gambo yang close up pulak tu..alohai mnanges nengoknya!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NEKCIK....pekabor...jom2 kite gi makan sana :)

      Delete
  3. fuhhhh banyaknya makanan... sedap2 lak tue.... aduhaiii nak kne tukar profesion le jadi tukang masak.. boleh makan je kejenye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIYA HANIF....hidup untuk makan, makan untuk hidup :))

      Delete
  4. alamat banyaknye makan sedap la tu... tapi yg tak sedapnya gambar gril-x tu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. NUR AMIRA HUDA AMIR.....banyak sangat saingan di situ. Org ramai lepak kat kopi tiam je sbb murah.

      Delete
    2. tu lah...sayangnya dah tutup...suka makan kt sini..semua nya best...

      Delete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!