Friday, 22 August 2014

SERAI @ PARADIGM, PARADIGM MALL, KELANA JAYA, KUALA LUMPUR

Jommmm kita singgah SERAI @ PARADIGM dan tengok apa yang menarik disana...

Bila masuk je, hmmm terasa suasana yang unik dengan interior design menarik...macam ada kelas la gitu! 

Dalam menu ada sajian local, western, thai dan arabic...huh banyak tu pilihan! tapi yang menjadi feveret budak2 nih ialah pavlova...order sorang satu dan licin pulak tu!

Yang lain2 kite order Creamy Penne Pesto Chicken RM21, Middle-East Dish RM45, Smoked Salmon and Asparagus Salad RM24...dan satu lagi salmon jugak tapi tak ingat berapa harga!

Conclusion?...hmmmm lazat and yummilicious! pasti datang lagi!

Bolih cuba cawangan2 lain di Empire Subang Jaya, Life Centre Jalan Sultan Ismail, Shaftsbury Square Cyberjaya dan Jaya Shopping Centre PJ. Kalau nak tahu apa lagi yg ada dalam menu dan address yang lengkap, sila visit www.seraigroup.com.my 




 photo 20140607_203743_zpscc0e7745.jpg
 photo 20140607_204440_zpsa8db6b7e.jpg
 photo 20140607_200220_zps81e768b7.jpg
 photo 20140607_202422_zpsc434a3e5.jpg
 photo 20140607_202254_zps633785ab.jpg
 photo 20140607_202200_zps69f77c0d.jpg
 photo 20140607_202013_zpseed3debd.jpg
 photo 20140607_201810_zpsc2f4db8c.jpg
 photo 20140607_201525_LLS_zpsbeca12f7.jpg
 photo 20140607_201235_zps5314f557.jpg
 photo 20140607_200917_zps0549b534.jpg
 photo 20140607_200545_zpsa2f03086.jpg
 photo 20140607_200520_zpsed62f809.jpg
 photo 20140607_200509_zps97d49802.jpg
 photo 20140607_200434_zpsa3a93afc.jpg
 photo 20140607_200756_zps60fb31ef.jpg

9 comments:

  1. Assalammualaikum....dah 2 thn saya just silent reader je
    gud info n gud job
    jom jln2 kat blog saya http://sihat-cantikmulus.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. NOORFADZILAH A AZIZ......oooo silent reader ek...ngintai2 kite ek.....
      Nanti kite ngintai2 blog dia pulak....tunggu

      Delete
  2. buka pose ritu sy mkn kat serai..teringat2 pavlova serai..sedap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. CIK PUAN FAIRUL.....thanks ya sudi singgah blog saya cik puan fairul

      Delete
  3. Terima kasih share experience kat restoran serai nie..
    Terus rasa laparrr.... especially tengok nasi beriani kambing tuee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. My friends told me that on http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! I just tried that! (47cyCWIr1d)

      Delete
  4. Blogwalking here --- u've been tagged!!! =P
    http://www.rena-cruzee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Nice blog admin. I really enjoy it.
    Do visit my blog and don't forget to donate one click
    http://farisentrepreneur.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!