Wednesday, 15 October 2014

OLE OLE BALI, EMPIRE SHOPPING GALLERY, SUBANG JAYA, SELANGOR

Apa kata kita try makanan indonesia pulak?...alaaaa tak main la ayam penyet!

Restoren ni di EMPIRE Subang Jaya tapi lain2 branch ada di Solaris Mont Kiara dan Sunway Piramid. Makanan sini berkonsepkan tradisional balinese dan ada macam2 pilihan. Western pun di ubahsuai dengan rempah2....not bad! Serving portions pun besar puas hati!

Kalau nak santai2 bolih makan kat luar.....design perabut kebanyakan nye jenis kayu dan bila dah kenyang rasa macam nak tido je atas sofa yang lebar2 ....

Jommmmm kite layan gambo2 kat bawah.......sure meleleh air liur tu!

 photo 20140426_211250_zpsc05f14b1.jpg
 photo 20140426_220024_LLS_zps98e28895.jpg
 photo 20140426_211238_zpsd4ad8810.jpg
 photo 20140426_211105_zps6efde942.jpg
 photo 20140426_211535_LLS_zps33c7a39d.jpg
 photo 20140426_211452_LLS_zps49213e63.jpg
 photo 20140426_205924_zpsd359eaef.jpg
 photo 20140426_205841_zps65094ff5.jpg
 photo 20140426_205806_zps0b1ccb7e.jpg
 photo 20140426_205604_zps56ca245c.jpg
 photo 20140426_204522_zpsa401293a.jpg
 photo 20140426_215956_LLS_zpsf2fb9553.jpg
 photo 20140426_215923_LLS_zps05073a18.jpg
 photo 20140426_215900_LLS_zps44f20a58.jpg
 photo 20140426_210333_zpsc6515c85.jpg
 photo 20140426_210324_zps583795b2.jpg
 photo 20140426_210314_zps38f35941.jpg
 photo 20140426_210246_zps53fa6300.jpg
 photo 20140426_210238_zpsbcfa946c.jpg
 photo 20140426_210057_zps498e0e09.jpg

8 comments:

  1. Ole ole bali ni halal ke? Rasenye pernah tgk chinese friends mkn sini some pork gitu..ke sy yg silap..

    ReplyDelete
  2. wah.... syok ni... jalan2 cari makan... next time blh refer sini lagi...
    jemput singgah blog saya ye... ainmizi.blogspot.com
    kami pun org johor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIN MIZIE....thanks ya sudi singgah blog saya.....saya mesti singgah nye blog ain....semesti nye!

      Delete
  3. Replies
    1. AZIAN ELIAS....kene la slalu turun sini hehehe...

      Delete
  4. Asalam my dear PapaNtiQ......mmg lama tak singgah ni..almaklumlah dah berumur ni kaan...kena slow down jenjslan rumah orang...he.he
    tenet pun slow melow
    eh nekcik suka makan nasi tumpang kat kedai Belanga tu..masih ada lagi ke ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. NEKCIK...wsalam...eh saya pn blum try lagi kat Belanga...dh berapa kali plan tapi tak sempat. Kat MidValley dan Empire Subang Jaya ade. Biase Nekcik gi yg mana satu?

      Delete
  5. wahh...bestnyerr...jalan2 cari makan.saya suka..hihi

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!