Saturday, 11 August 2012

RESTOREN SEAFOOD SRI BAGIH, CHERATING

Jom kite ke Cherating pulak. Memang banyak kan restoren2 seafood sepanjang jalan sampai pening nak pilih!. Saya suka ke sini sebab parking nye luas dan restoren pun luas. Nama nye agak unik SRI BAGIH....eh apa makne nye bagih?

Maap la yer takde address tapi dia duk sebelah kanan kalu dari kuantan ke cherating...tak jauh dari The Legend.

Harga pun OK, siakap yg saya pilih tu besar gile campur kailan ikan masin, sotong goreng tepung, sup daging dan sup sayur......hanya RM40 termasuk minuman?...ehh adik tu silap kira ke?

Meh nengok gambar2 kat bawah.....semer ambik guna Samsung Note tau...cecece... close-up makanan2 tu tersangat la clear camera handphone ni kan??



20120505_204441?
20120505_195421
20120505_194722
20120505_203511
20120505_200747
20120505_200243
20120505_200635
20120505_195841
20120505_195933
20120505_200516
20120505_203606

12 comments:

  1. Hello... Papa-NtiQ, how are you? Busy prepare Raya? Murahnya... makan best best baru RM45.00...
    Adik tu tengok muka papa hansem salah kira kot? LOL

    Have a nice weekend, regards.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMELIA....hi! lama tak sembang dengan my girlfriend ni....raya macam biase je just prepare untuk family jer...father dia as usual pakai baju lama jer haha...yup murah i think dia silap la kira OR maybe terpegunnnnn dengan ke-hensem-man i haha...memang pandai u!

      Delete
    2. Helloo Papa-NtiQ, good morning. Lama tak sembang ya, I pun MIA 2 minggu tak blogging. Baru balik kemas abuk dan sawang.

      Aiseymann... Hari Raya papa dan mama tak pakai baju theme warna yang sama? Baju lama or baru sama juga,janji pocket penuhlah.LOL

      Ok,gua Raya pertama pakai baju kurung modern warna hitam. You mau ikut my theme tak? Nak dating kat mana? Sssshhhh..........................diam-diam.LOL

      Joke joke ya, takde nanti you kena makan maggie mee, titon sofa. hahaha

      Have a beautiful Sunday shopping-mania.

      Delete
    3. AMELIA...wow baju kurung hitam. I pakai baju putih....baru matching macam tahi cicak! jom dating2 Amelia...anytime...maggie & sofa dah biase haha

      Delete
    4. Hi Papa-NtiQ, kalo macam tahi cicak gua tak mau.... busuk ley.... macam mana mau dating lagi????

      Wah... lu bukan main.... sudah biasa maggie & sofa experience. LOL

      Delete
  2. Biar betul.... confirm la adik tu salah kira... maklum la dia org kan kena layan pelanggan sebelum boleh menikmati berbuka... kira pun cincai jer sbb dia dah lapar kot... hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. MISS BUNNEY @ SHIDAH.....hi! TQ follow dan komen kat blog saya yang tak seindah rupa nih cecece....adik tu niat sedekah kot bila nengok muka lapar famili nih haha!

      Delete
    2. Aii... da ke cherating pulak Papa Ntiq ni.....

      Delete
    3. NEKCIK....habis anak2 yg beso belajo kat tempat lain so takde keje sabtu/ahad jalan2 la laki bini antik nih hehe

      Delete
  3. wahhhh sedapnyaaaaa teringat moement ke cherating.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIDIA SURAYA....teringat masa berrr cengkerama dating ke huhu

      Delete
  4. Murahnya makanannnnnnnn!!! Teringin jugak nak ke Cherating...insyaAllah boleh pergi nanti singgah sini!! Thanks for the info

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!