Saturday, 17 December 2011

PULAI SPRING GOLF RESORT, Johor Bahru

SEMALAM annual dinner kat pulai spring.Program boring giler nengok sama2 dia syok sendiri atas stage. Nama je international company, lebih 1000 orang pekerja TAPI...... grand prize hanya sebijik laptop! Makan ok 8-course meal; Szechuan sour soup, Crispy roasted chicken, Steamed garoupa in pattaya style, Fried prawn with oatmeal, Black mushroom with soya and broccoli, Glutinous rice with lotus leaf and chilled honey dew with sago.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

5 comments:

  1. pulai spring ni dekat je dengan rumah saya.. pernah dua kali je dinner disini kerana program =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Mr.Pingu...area taman Univ tu banyak restoren arab kan.

      Delete
  2. Pulai Spring ni not bad makanan dia....

    ReplyDelete
  3. ciku dah stay sini gak with famili..ada konvo UTM adik time tu.best.

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!