Tuesday, 26 June 2012

CITITEL RESTAURANT, MID VALLEY, KUALA LUMPUR

Just nak share masa makan2 buffet kat Cititel baru2 ni.  Jarang sangat saya masukkan entri pasal hotel buffet walaupun selalu jugak pegi sebab biasenye orang2 lebih suka baca tentang warung, gerai dan restoren2 biase. Tempat2 macam ni nampak lebih menarik dan ada tarikan untuk orang pegi try makan kat tempat tu. Kalau cakap pasal hotel2 nih, berapa sangat la orang teringin nak pegi makan kat sana semata-mata lepas baca entri di blog. Betul tak? Lagi pun mahal.

Sebab tu saya tak berapa minat citer2 pasal hotel buffet. Semua nye simpan dalam draft :)

Walaubagaimana pun JOM kita lihat apa yang ada kat restoren di Cititel MidValley nih..!

P1040878

P1040873
P1040874
P1040920
P1040900
P1040843
P1040891
P1040854
P1040852
P1040835
P1040863
P1040833
P1040839
P1040930
P1040896
P1040897
P1040904
P1040840
P1040831
P1040849
P1040875
P1040867
P1040868
P1040866
P1040856

17 comments:

  1. Saya pernah makan disini, and it's not bad. Berbaloi dengan standardnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AZIELA...yup ok kat sini, luas dan dekat ngan shopping centre so senang

      Delete
  2. Harganya memang RM55 ke?? huhu..skali skali okay kot..tapi kena puasa seharian..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAJA AZRUL...haha pastu bukak posa ngan maggie. Memang mahal dan budak2 bukan tau nak appreciate bende nih..makan skit jer dah kata kenyang ish ish ish sakit ati.

      Delete
  3. wah mcm sedap je..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAN...TQ sudi jenguk blog saya nnt kite balas visit dia

      Delete
  4. apa kata try kat sini plak
    http://silkahotel.com/johorbahru/promotions.php

    ReplyDelete
    Replies
    1. T'NIE...wokey jommmmm makan durian kenkawan

      Delete
  5. Sama la sya pun tak sampai hati nak publish kalu makan2 kat hotel. Maklum la bukan semua mampu nak berbelanja mewah dgn mkn di hotel.

    pst : apa2 pun, bufet ramadahan kat hotel memang best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. JUADAH...bak kata Upin, betul betul betul

      Delete
  6. Hi Papa N-tiQ, how are you? Sorry lambat singgah sini cuci mata..... last week sibuk with project tak sempat nak blog walking.
    Hotel buffet varieties manyak tapi tak semua sedap. And harga sekarang pun mahal .....

    Have a nice weekend. Enjoy makan mania!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMELIA...owhhh TQ blogwalk sini walaupun bizi. You too have a nice weekend dear!!

      Delete
  7. salam PapaNtiq...Orang pencen macam Nekcik ni memang kena cari warong warong dan gerai gerai...kalau idak tak cukup duit pencen weii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NEKCIK..uih akak nih padahal kat blog dia tu kan main lagi zoom sana zoom sini gi overseas hishhh :)

      Delete
  8. hai papa-ntiq.. br sempat nk blogwlkg..

    wahhhh..pic2 yang cantek haha..pic y sy amek semua nyer kelam2 warnanya..adoi..nti kena cr camera y senunuh cket :P

    salam perkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. NADIA ABDULLAH...hi salam perkenalan. TQ sudi jenguk dan follow blog saya. Alah kite pong pakai camera compact nipis jer bukan SLR. Senang nak ambik pics kat restoren tanpa orang nampak hehe

      Delete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!