Wednesday, 18 January 2012

NASI BERIANI KUKUS, TANJUNG LANGSAT (PASIR GUDANG), JOHOR

Pada 13hb January saya post satu entry pasal mee udang kat Tanjung Langsat. Hmmmm....sekarang ada satu lagi kedai menarik kat sana kalu ada sapa2 kebetulan berada di situ.....
Tadi masa lunch time saya pegi menjamu selera di sana dengan member. Nasi beriani nye tak berminyak sebab kukus dan lauk yang saya pilih daging kambing sedap dan lembut. Tapi kuah nye sikit...tak cukup kak!. Pada keseluruhan nye, ok dan bolih rekomen. Harga berpatutan RM8 je.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

12 comments:

  1. nampak sedap..tp xmkn kambing la..lauk2 lain ada kan??

    ReplyDelete
  2. ada ayam dan daging jugak...tapi yg lain2 macam goreng2 tu ada jugak

    ReplyDelete
  3. kaler dia menarik

    ReplyDelete
  4. Salam papantiq, nak tanya.. Kedai ni kat mana... Tanjung langsat area mana eh?? Semangat nak gi ni. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZET...hi pekabor. Susah jugak nak cakap kat mana nih sebab kedai dia kecik jer. Silap2 bolih terlepas pandang. Lepas area kilang2 tu, naik atas lagi sampai hujung sekali simpang 3. Masuk kiri dan kedai ni sebelah kanan.

      Delete
  5. selalu gi tanjung langsat...x perasan plk kedai nie...kedai melayu or mamak yea..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ATIE DAWOD...kedai simple je...melayu punye...Atie orang pasir gudang ke? nanti saya belanja hehe...

      Delete
  6. pernah lalu kat kedai tu,tapi tak pulak menyinggah,...nak try jugak nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SITI ROHAIDA....try jangan tak try hehe

      Delete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!