Tuesday, 29 May 2012

RESTORAN TASIK INDAH (SEAFOOD), SEKSYEN 14, SHAH ALAM

Lagi pasal restoren di SHAH ALAM....

Kali ni pasal restoran seafood yang femes kat sana. Terletak dalam bandar dan lokasi nye terapung atas tasik. Cukup luas dan design yang menarik. Service yang cepat tak perlu tunggu lama hidangan dah tiba. Customers pun ramai dan kebetulan masa tu ada dua family yg celebrate birthday so dapat la tumpang sekaki kek dia haha!! 

Harga bagi saya berpatutan sebab total RM207 untuk 7 orang!!....dua jenis masakan ikan siakap, sotong tepung, hot plate bean curd, dua jenis sayuran dan lain2. Ikan nye fresh dari akuarium bukan frozen. Lepas makan dia akan distribute ice-cream free. Not bad. Dan green tea pun free-flow untuk semua orang!

Overall? - highly recommended. Jom terjah sana pulak!!

P1040953
P1040954

P1040565
P1040561
P1040584
P1040582
P1040596
P1040605
P1040611
P1040598
P1040601
P1040602
P1040607
P1040608
P1040600
P1040609
P1040572
P1040571
P1040570
P1040569
P1040579
P1040568
P1040566
P1040573
P1040594
P1040587
P1040564

9 comments:

  1. Tengok pun macam sedap. Ok, boleh masuk list...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AZIELA....uih bolih masuk list ek hehe

      Delete
  2. Hi Papa NtiQ, holidaying kat Shah Alam? Enjoy your makan mania, tolong eat my share on behalf. I cuci mata kat JB, hahaha

    Have a nice trip bercuti-cuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMELIA...not really holidaying...selalu jugak balik sini sebab my daughter study kat KL, sister kat shah alam and brother kat subang jaya. So kalau nak makan i akan pergi area shah alam sebab sana banyak good restaurants

      Delete
  3. mlm tadi p mkn sini based from ur review. bwk ipar duai dr kg selebret surprise b'day for my sis in law. sebelum tu kol rest ni tanya close pukul berapa. sbbnya deme2 ni gi icity dr jam 8 tak reti2 nk blk. nasib baik sempat sampai betul2 jam 10.40. kalo lebih 5 min td derang dh close order. so order sume menatang laut. mmg sedap2. berbaloi bayo rm400lebih utk 6dewasa, 4 kekanak. saiz medium dia besar mcm size large. kalo large mcmana la besar dia ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow makan sakan nampak sampai RM400 lebih! Ermmmm dah lama saya tak gi sini...nak kene terjah semula nihhhhh

      Delete
  4. Singgah sini 2 hari lepas..For me, mengecewakan..Harga mahal, makanan tidak sedap dan menepati citarasa

    ReplyDelete
  5. EYRIQAZZ.....thanks for the info. Berguna untuk bloggers yg lain.
    Senang2 singgah lagi blog saya TQ

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!