Friday, 9 March 2012

MAK NYAI CAFE, PASIR GUDANG, JOHOR

Glemer nye nama kedai? Nampak tak sighboard tu...ayam penyet DUA SAMBAL lerrr....jangan main2!
Alamat No.27, Jalan Pengkalan, Kg Pasir Putih, Pasir Gudang. Selain ayam penyet ada lauk2 nasi padang original!! best nyerrr...
Saya memang rekomen tempat ni....SEDAP!......dan ermm......ade sorang adek yang serve tu...manis lagi memikat dan  senyum jer selalu.....macam ni baru la damai hati pelangan (silap la tak ambik gambor dia)
erkkss....Hidup Mak Nyai!!


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

10 comments:

  1. betul tu CikLily, Aziela....

    ReplyDelete
  2. harga dia macam mana papa ntiq? ok tak?

    ReplyDelete
  3. Ni memang tempat fevret saya Papa-Ntiq selain kedai bahagian depan Warung Top 10 pon power! :) nice review terus lapar time-time opis hour ni. ahaahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYNN LA LOY....wah macam biase je Lynn kat Pasir Gudang tu hehe saya stuju 100% Warung Top 10 tu power....nak kene gi awal skit masa lunch kalu tak meja penuh kan kan

      TQ Lyne sudi singgah blog nih nanti follow tauuuuuu

      Delete
  4. kdai nie buka smpi pkul berapa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. FYDA.....bolih call 013-7362579 tuan kedai PUAN YANI. Bersebelahan ada satu lagi restoren ayam penyet SELERA SAMBAL...lagi sedap dari Mak Nyai mengikut tekak saya....saya ada review dalam blog saya

      Delete
  5. smlm mkn kt sini...bln sudah mkn kt sebelahnya
    Ikut tekak sy kt sini lbh sedap dr sblh tu ^_^

    ReplyDelete

Sudi2 la yer nak komen apa2 kat sini..ermmm...kalu nak berkenalan pun ehhhh apa salah nyerrrr.....boley sangat!!